Hakkımızda

Biz Kimiz ?

Tamir Kolik olarak bizler, Laptop, macbook, imac, mini pc ve all in one bilgisayarların A 'dan Z ' ye tüm arızalarında tamir ve yedek parça satışı yapmaktayız.

20 yıllık sektör tecrübemiz, uzman kadromuz, uygun fiyat avantajlarımız, gerekli teknik ekipmanlarımız ve binlerce referansımız ile tüm Türkiye 'ye hizmet vermekteyiz.

Müşterilerimizin çoğu kurum ve kurumsal şirketlerden oluşmakta olup, bizleri tercih etmelerinin sebebi hızlı servis, işçilik kalitemiz ve uygun fiyat avantajlarımızdır.

Firmalara özel olarak tamir süremiz 1-2 iş günü olup, kurulum, bakım, batarya, ekran, klavye gibi basit değişimlerde anında ve göz önünde işlem yapmaktayız.

Başlıca Hizmetlerimiz Şöyledir ;

Kadıköy ve Ataşehir başta olmak üzere İstanbul Anadolu Yakasında olan tüm firmalara bilgisayar teknik servis hizmeti ve aylık ya da yıllık notebook bilgisayar bakım anlaşması hizmeti veren,

Firmaların bilişim dünyasındaki yerini belirleyen, hızla gelişen internet ortamında firmaları, daima güncel ve önde tutmayı amaçlayan, yenilikçi ve hızlı çözümlemeye sahip karakter yapısıyla, mobil, masaüstü ve web yazılım hizmetleri geliştirmekte olan bir bilişim şirketiyiz.

Amacımız;

Müşterilerimize daha ucuz, daha profesyonel ve daha hızlı bir servis hizmeti vermektir.

Neden Biz ?

√ Kanıtlanmış %99 müşteri memnuniyeti oranına sahibiz.

√ Fiyatlarımızı elimizden geldiğince esnek tutmaya çalışırız.

 Yaptığımız her işe garanti veririz.

 Alanında uzman takım arkadaşlarımıza ve teknik ekipmanlara sahibiz.

√ Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için başarıdır.

√ Minimum maliyetlerle çözümler sunarız.

√ 20 yıllık tecrübe ile her geçen gün büyüyen bir yapıya sahibiz.

Diğer Firmalarımız